WIKO realiseert uw stalinrichting in Amsterdam

Al meer dan 40 jaar is De Wit Konstruktie(WIKO) leverancier van paardenboxen, trainingsmolens, hekwerk en andere paardengerelateerde producten.

  • Korte levertijd
  • Beste kwaliteit
  • Scherpste prijs
  • Topservice

Stalinrichting in Amsterdam nodig?

Wanneer u op zoek bent naar stalinrichting in Amsterdam, dan bent u hiervoor aan het juiste adres bij De Wit Konstruktie (WIKO). Bij ons kunt u terecht voor onder andere een solarium, een wasplaats en voor stalluiken of buitendeuren voor uw stal. Of gaat u voor een nieuw dak in de vorm van een zadeldak of lessenaarsdak? WIKO ondersteunt u graag bij de keuze voor een nieuwe stalinrichting in Amsterdam. Heeft u bijvoorbeeld de wens om sneller uw stal te kunnen uitmesten? Dan maken wij uitschuifbare wanden, zodat deze vervelende klus in een mum van tijd geklaard is.

PAARDENSTALLEN

paardenboxen Arnhem

PAARDENBOXEN

paardenboxen

Buitendeuren en stalluiken

paardenstal op maat

Voerbak

Voerbak

Paddock

Paddock

ALLE PRODUCTEN

hekwerk

Over onze paardenstallen

Wij kunnen u in Amsterdam paardenboxen leveren voor binnen en buiten. Ze zijn vergelijkbaar, al hebben de buitenstallen een lessenaarsdak of zadeldak. Al onze paardenstallen zijn eenvoudig te (de)monteren, zodat u gemakkelijk kunt uitbreiden. Dit gaat niet ten koste van de stevigheid van de constructie. Dankzij een 50/40 koker, U-profiel van 40 mm en een dubbele onderkant op de wanden zijn onze paardenstallen zeer stevig en gaan ze vele jaren mee. U kunt dus nog heel lang genieten van uw stalinrichting van WIKO. Wij hebben standaardmodellen voor u, maar u kunt ook een box geheel op maat laten maken in Amsterdam.

Heeft u de wens voor een paddock in Amsterdam?

Naast materialen en producten die in uw stal geplaatst kunnen worden, biedt WIKO ook producten die u buiten uw stal kunt plaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een paddock. Dit is een cirkelvormig gebied dat is afgezet met hekken. De afmetingen hiervoor kunnen naar uw eigen inzicht variëren. In een paddock kunt u uw paard laten longeren, grazen of vrij laten bewegen. Gaat u voor een paddock in Amsterdam dan heeft u altijd genoeg ruimte om uw paard te trainen voor bepaalde evenementen of hobbymatige doeleinden. Een bijkomend voordeel van onze paddock is dat deze standaard 235cm breed is, in afmeting variabel is en door het gebruik van hekken ook nog eens eenvoudig te monteren en demonteren is.

Stap- of trainingsmolen in Amsterdam?

Een trainingsmolen (soms ook stapmolen genoemd) is een met sierhekken afgesloten stuk grond. De sierhekken of omheiningen zorgen ervoor dat uw paard niet weg kan lopen. De trainingsmolen van WIKO is standaard uitgevoerd met uitschuifbare armen. Hierdoor kunnen we een diameter van 13 tot 17,5 meter realiseren. Door middel van een rubberband op de aandrijfunit (tegen een stalen ring gemonteerd op de draaikrans), wordt de trainingsmolen aangedreven. De aandrijfmotor werkt met een vermogen van 1,5 KW, deze kunt u aansluiten op zowel 220V als 380V. Standaard is de WIKO trainingsmolen voorzien van drijfhekken die flexibel opgehangen zijn aan de drijfarmen. De volledig beveiligde en verwarmde (tegen vocht/condens) schakelkast is robuust uitgevoerd. De trainingsmolen staat standaard ingesteld zodat de draairichting om de 6 minuten wijzigt. Dit kunt u natuurlijk altijd eenvoudig wijzigen. Tevens kan de snelheid worden versteld, traploos ingesteld worden tussen 0 en 35 kilometer per uur. Een ideale mogelijkheid om de conditie van uw paard(en) te trainen.

De afwerking van uw stal in Amsterdam met behulp van WIKO

Het is uiteraard belangrijk om een goed verzorgde en nette stal te realiseren. Naast dat dit uw paarden rust geeft, kunt u hier zelf ook van genieten. Met de keuze van een zadeldak of een lessenaarsdak voor uw stal hoeft u zich minder te bekommeren om eventuele regenval dan wanneer u over een plat dak beschikt. En dat scheelt stress. Daarnaast zijn goede staldeuren of buitendeuren een onmisbaar element. Naast dat het visueel aantrekkelijk is, zorgt het ook voor een goede isolatie. Hierdoor is de kans op koude luchtstromen binnen de stal nihil, wat voor uw paarden goed nieuws is. Hierdoor kunnen zij geen verkoudheid oplopen.

Wij zetten een stap extra voor uw stalinrichting Amsterdam

Of het nu gaat om zadelkasten, omheiningen, paardenboxen, stalluiken, buitendeuren of om een solarium, wasplaats of trainingsmolen: wij zetten voor onze klanten altijd een stap extra. Zo onderscheiden wij ons van andere bedrijven die zich ook op stalinrichting focussen. Bij ons profiteert u altijd van het volgende in Amsterdam:

  • Onze prijzen zijn zeer aantrekkelijk. U krijgt vooraf ook altijd een offerte.
  • U kunt ons tevens inschakelen voor montage en hulp bij de fundering.
  • In onze showroom kunt u paardenstallen op voorraad bekijken.
  • Binnen enkele weken kunnen wij uw stalinrichting op maat gemaakt hebben.
  • Tot slot hebben we maar liefst 40 jaar aan kennis en ervaring in huis.

Ga voor een solarium in uw stal in Amsterdam

Ga bij de stalinrichting van uw stal voor een nieuw solarium voor uw paard. Een solarium is een soort zonnebank voor het paard. Het solarium van WIKO bevat speciale lampen en ventilatoren/föhns. Hierdoor kan uw paard bijvoorbeeld sneller opdrogen na een wasbeurt. Maar door het gebruik van de lampen stimuleert het ook de doorbloeding van uw paard waardoor bloedsuikers sneller worden opgenomen. Dit resulteert in een beter herstel na een zware inspanning. Wanneer een paard een betere doorbloeding heeft, zal de kans op een mooie glimmende vacht ook aannemelijk groter zijn.

Nieuwsgierig geworden naar onze stalinrichting voor uw stal in Amsterdam?

Heeft u interesse in onze stalinrichting in Amsterdam? Kies dan voor onze diensten en neem snel contact op. Dit kunt u doen door te bellen naar 0172-608893 of te mailen naar info@wikobox.nl. U mag eventueel ook het contactformulier op onze website invullen, waarna wij zo spoedig mogelijk zullen antwoorden. Daarnaast hebben wij een showroom, waar u van harte welkom bent. Van een paddock tot een stapmolen en van een lessenaarsdak tot staldeuren: wij kunnen het allemaal voor u op maat maken met onze kwalitatieve stalinrichting voor uw stal in Amsterdam!