Over ons

Al meer dan 40 jaar is De Wit Konstruktie(WIKO) leverancier van paardenboxen, trainingsmolens, hekwerk en andere paardengerelateerde producten.

  • Korte levertijd
  • Beste kwaliteit
  • Scherpste prijs
  • Topservice

Over De Wit Konstruktiewerk BV

Al meer dan 40 jaar is De Wit Konstruktie (WIKO) leverancier van paardenboxen, zadelkasten, trainingsmolens, hekwerk en andere producten voor stalinrichting en alles wat daarbij komt kijken.

Doordat we in de loop der jaren veel ervaring en kennis hebben opgedaan, kunnen wij u goed adviseren en informeren. We kunnen onze producten, in samenspraak met u, afstemmen op uw specifieke wensen. We bieden hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

BINNENBOXEN

paardenboxen binnen

BUITENBOXEN

paardenboxen buiten

Buitendeuren en stalluiken

paardenstal op maat

Voerbak

Voerbak

Paddock

Paddock

ALLE PRODUCTEN

hekwerk

Onze werkwijze

In onze eigen fabriek in Kamerik (Woerdense Verlaat), produceren we al onze constructies zelf. Paardenboxen zijn onze hoofdproducten, we hebben deze ruimschoots op voorraad en kunnen ze direct leveren. Wanneer het door u gewenste model niet voorradig is, dan hebben we deze binnen een paar weken voor u op maat gemaakt.

Of het nu om paardenstallen of een complete schuur gaat, we denken graag met u mee. Bij De Wit Konstruktie BV bent u aan het juiste adres! Vraag nu een vrijblijvende offerte of uitgebreide informatie aan.

Goede service

Wij helpen u niet alleen aan de beste producten ook met de montage kunnen wij u helpen. U kunt bouwen op de kennis van onze ervaren medewerkers. Zij voorzien u graag van deskundig advies.

SNELLE LEVERING

We beschikken over een eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij uw bestelling binnen enkele weken leveren. Diverse modellen uit onze showroom zijn direct leverbaar.

Beste kwaliteit

Doordat de constructies en materialen die we gebruiken gemaakt zijn van het beste materiaal, kunnen wij u kwalitatieve producten bieden waar u jaren plezier van heeft.

  • Vanuit Hot Networkz hebben we een zeer fijne samenwerking met Doe Reclame. De uitstraling van onze panden ligt in de handen van Doe Reclame, alle (rand)zaken nemen zij ons uit handen met een zeer goed resultaat!

    - Noël Nanulaitta
  • Vanuit Hot Networkz hebben we een zeer fijne samenwerking met Doe Reclame. De uitstraling van onze panden ligt in de handen van Doe Reclame, alle (rand)zaken nemen zij ons uit handen met een zeer goed resultaat!

    - Noël Nanulaitta

Contact met ons opnemen

Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u graag meer informatie aanvragen. Neem dan contact met ons op, wij zullen u z.s.m. beantwoorden.