Binnenstallen

Al meer dan 40 jaar is De Wit Konstruktie(WIKO) leverancier van paardenboxen, trainingsmolens, hekwerk en andere paardengerelateerde producten.

  • Korte levertijd
  • Beste kwaliteit
  • Scherpste prijs
  • Topservice

Zet uw paard binnen neer

Wanneer u uw paard graag veilig en droog stalt, dan zijn de binnenstallen van De Wit Konstruktie (WIKO) een perfecte oplossing. We maken al meer dan 40 jaar paardenboxen, zadelkasten en paddocks voor paardenliefhebbers. Ook kunnen we u accessoires leveren. Omdat wij continu met onze klanten in gesprek blijven, proberen wij onze artikelen af te stemmen op uw behoeften. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld binnenstallen leveren met uitschuifbare wanden, zodat het mest scheppen een stuk eenvoudiger gaat. Wat kunnen wij voor u doen?

Over onze binnenstallen

Bij ons bedrijf staat kwaliteit voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen wanneer wij uw binnenstallen bouwen. Zo werken wij standaard met een koker van 50/40 en een U-profiel van 40 mm. Daardoor kunnen we stevigheid garanderen. Dat is niet alleen veilig voor u, maar ook voor uw paard. Verder leveren wij onze boxen met een dubbele onderkant op de wanden voor extra stevigheid. Kortom, wij doen er alles aan om uw binnenstallen zo stevig en veilig mogelijk af te leveren. Van onze stal heeft u vele jaren plezier!

Wilt u maatwerk?

Standaard hebben wij diverse binnenstallen op voorraad, die direct leverbaar zijn. U kunt ze in onze showroom bekijken. Ze zijn 2,5 meter en dit loopt op met 25 cm tot 4 meter. Wilt u andere maten of heeft u specifieke wensen, dan denken we hierover graag met u mee. Bij ons:

  • Kunt u altijd afwijkende maten bestellen en kunnen we in diverse kleuren leveren
  • Heeft u de keuze uit dichte, uitschuifbare of uitdraaibare wanden
  • Zorgen wij ervoor dat uw stal altijd gegalvaniseerd is
  • Zijn de binnenstallen altijd eenvoudig te monteren en te demonteren
  • Kunnen we u ook helpen om de juiste fundering aan te leggen

Bovenstaande geeft u een indruk van onze mogelijkheden. Wilt u weten of we uw ontwerp of wensen kunnen realiseren? Neemt u dan contact met ons op en onze specialisten vertellen u graag meer.

Hoe neemt u contact op?

Wilt u meer weten over onze binnenstallen? Heeft u nog specifieke vragen voor ons en wilt u ons graag persoonlijk spreken? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons via 0172-608893. Liever een mail versturen? Dan zijn wij bereikbaar via info@wikobox.nl of via het online contactformulier dat u op onze site vindt. Zodra uw bericht binnen is, proberen wij zo spoedig mogelijk te antwoorden. U wilt het beste voor uw paard(en). Gun ze daarom stevige en kwalitatieve binnenstallen van WIKO.

Goede service

Wij helpen u niet alleen aan de beste binnenstallen ook met de montage kunnen wij u helpen. U kunt bouwen op de kennis van onze ervaren medewerkers. Zij voorzien u graag van deskundig advies. Wij luisteren graag naar uw wensen en behoeften en komen graag tot een passende oplossing.

Beste Kwaliteit

Doordat de constructies en materialen die we gebruiken gemaakt zijn van het beste materiaal, kunnen wij u kwalitatieve producten bieden waar u jaren plezier van heeft. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in de levering van paardenboxen, zadelkasten, trainingsmolens, hekwerk en andere producten voor stalinrichting en alles wat daarbij komt kijken.