Stalinrichting Antwerpen

Al meer dan 40 jaar is De Wit Konstruktie(WIKO) leverancier van paardenboxen, trainingsmolens, hekwerk en andere paardengerelateerde producten.

  • Korte levertijd
  • Beste kwaliteit
  • Scherpste prijs
  • Topservice

Kies voor stalinrichting van WIKO in Antwerpen

WIKO biedt u de juiste producten en materialen voor een professionele stalinrichting in Antwerpen. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een wasplaats of solarium voor binnen, of voor stap- of trainingsmolen(s) voor buiten. Daarnaast kunt u uw stal afwerken met stalluiken en buitendeuren, of deze voorzien van een zadeldak of lessenaarsdak. De keuze is aan u, maar weet dat WIKO al deze stalinrichtingen speciaal voor u op maat kan maken. WIKO helpt u graag met het eenvoudiger maken van uw taken. Zo kan bijvoorbeeld een uitschuifbare wand u helpen om sneller te kunnen uitmesten.

PAARDENSTALLEN

paardenboxen Arnhem

PAARDENBOXEN

paardenboxen

Buitendeuren en stalluiken

paardenstal op maat

Voerbak

Voerbak

Paddock

Paddock

ALLE PRODUCTEN

hekwerk

WIKO biedt meer dan enkel paardenstallen

Heeft u in Antwerpen de wens om uw huidige paardenstal te voorzien van professionele en effectieve apparatuur gericht op verzorging of training van uw paarden? WIKO biedt u een breed assortiment van producten die u kunt gebruiken voor uw stalinrichting in Antwerpen. Zo bieden wij naast paardenstallen ook producten die ervoor zorgen dat uw paard er verzorgd uitziet, ideaal getraind is of een goede voorbereiding heeft op een belangrijk evenement.

Binnen- en buitenstallen in Antwerpen

Een groot gedeelte van ons aanbod in Antwerpen bestaat uit paardenstallen voor binnen buiten. Onze stallen gaan jarenlang mee: onze eerste klanten hebben nog steeds plezier van hun stal. Dat komt doordat we enkel kwalitatieve constructies en producten gebruiken. Zo verwerken we 50/40 kokers in het ontwerp en is de constructie bijzonder stevig dankzij de dubbele onderkanten op de wand. Wij leveren u standaardmodellen van 2,5 tot 4 meter. Maar u kunt bij ons ook terecht voor maatwerk. U kunt uw paardenboxen precies zo samenstellen, zoals u dat wilt. Hierbij kunt u denken aan de kleuren, afmetingen en het soort wanden (dicht, uitschuifbaar of uitdraaibaar).

Zadelkasten voor een opgeruimde stal

Een opgeruimde stal doet u en uw paarden goed. U weet altijd waar uw spullen te vinden zijn en u kunt hier binnen een handomdraai bij. Een zadelkast is een opslagruimte waarin u een zadel kunt opbergen en afsluiten. Zo weet u zeker dat deze veilig zal liggen en niet snel kwijt zal raken. Een bijkomend voordeel is dat deze kast ruimte biedt voor nog meer producten als borstels, emmers en andere accessoires. De kast beschikt over wieltjes waardoor deze eenvoudig is te verplaatsen. WIKO denkt graag met u mee om een opgeruimde stal te realiseren.

Onze trainingsmolens zijn zeer effectief

Een trainingsmolen (ook wel stapmolen genoemd) is een met sierhekken afgesloten stuk grond in de vorm van een cirkel. Hierin kunnen uw paarden lopen, draven of galopperen. De molen heeft uitschuifbare armen die tot 17,5 meter kunnen uitgeschoven worden. Dit zorgt ervoor dat er ruimte ontstaat voor wel zes paarden. Zo kunt u tegelijk een groot aantal van uw paarden trainen op conditie.

Zorg voor een aantrekkelijke en effectieve afsluiting van uw stal of tuin

Sierpoorten en omheiningen sluiten uw tuin of stallen mooi af, zodat paarden niet kunnen weglopen. De Wit Konstruktie is uw specialist in het realiseren van deze sierpoorten en omheiningen. Wij realiseren deze met zwaar buis- en kokermateriaal waardoor de kwaliteit hiervan gewaarborgd wordt. De vormgeving kan zowel een standaardmodel zijn als een op maat gemaakte variant. Wij leveren namelijk ook maatwerk en helpen u graag bij het realiseren van uw eigen ontwerp sierpoort of omheining.

Wilt u een wasplaats in uw stal in Antwerpen?

Het is belangrijk om uw paarden te onderhouden en deze regelmatig te wassen. Zeker als u meedoet in evenementen zoals springwedstrijden. De Wit Konstrukties biedt voor u dan de ideale oplossing: een wasplaats in uw stal in Antwerpen. Een wasplaats beschikt over wasplaatspalen en drainagematten als ondergrond. Deze laatste absorberen het water en zorgen ervoor dat er geen water in de wasplaats blijft staan. Bij de wasplaats wordt ook een scheidingswand geleverd. Hierdoor kunt u een modulair systeem realiseren: alle wasplaatsen zijn aan elkaar te monteren. Zo kunt u de ruimte in uw stal effectief indelen.

Daarom kiest u ons voor stalinrichting Antwerpen

Voor stalinrichting in Antwerpen kunt u diverse bedrijven inschakelen. Maar zij kunnen u niet bieden wat wij in huis hebben. Wanneer u voor ons kiest, dan garanderen wij u onder meer het volgende:

  • Hulp bij het leggen van de fundering en montage
  • Altijd de beste kwaliteit
  • Jarenlang plezier en goede levensduur
  • Aantrekkelijke prijzen voor stalinrichting
  • Maatwerk binnen enkele weken
  • Diverse paardenstallen op voorraad

Heeft u interesse in onze stalinrichting voor uw stal in Antwerpen?

Wilt u nieuwe zadelkasten, een paddock of originele omheiningen aanschaffen? Of gaat u liever voor een solarium, een wasplaats of een professionele trainingsmolen? Denk dan aan de kwaliteit en stevigheid van de stalinrichting van WIKO. Wij zijn in Antwerpen uw adres voor alles wat bij paarden komt kijken. Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op en we helpen u graag verder: 0172-608893. Geeft u de voorkeur aan het sturen van een e-mail? Dan zijn wij te bereiken via info@wikobox.nl, maar u mag ook via ons online contactformulier een bericht achterlaten. U kunt erop rekenen dat wij er alles aan doen om u tevreden te stellen met onze stalinrichting in Antwerpen.