Stalinrichting Apeldoorn

Al meer dan 40 jaar is De Wit Konstruktie(WIKO) leverancier van paardenboxen, trainingsmolens, hekwerk en andere paardengerelateerde producten.

  • Korte levertijd
  • Beste kwaliteit
  • Scherpste prijs
  • Topservice

Maatwerk stalinrichting in Apeldoorn

Heeft u specifieke ideeën of wensen voor uw stalinrichting in Apeldoorn? Dan gaan wij van De Wit Konstruktie (WIKO) daar heel graag mee aan de slag. Zo realiseren wij voor u producten als zadelkasten, een paddock, een solarium of een wasplaats. Maar u kunt ons ook inschakelen voor de afwerking van uw stal in de vorm van stalluiken, buitendeuren of realisatie van een zadeldak of lessenaarsdak. Wat u ook kiest: De Wit Konstrukties staat voor u klaar om u met uw nieuwe stalinrichting in Apeldoorn te helpen. In onze fabriek zorgen wij al meer dan 40 jaar voor producten op maat. De kleur van uw paardenstallen of de afmeting van uw zadelkasten: u bepaalt hoe het eruit komt te zien en wij maken ze precies zoals u dat wilt.

PAARDENSTALLEN

paardenboxen Arnhem

PAARDENBOXEN

paardenboxen

Buitendeuren en stalluiken

paardenstal op maat

Voerbak

Voerbak

Paddock

Paddock

ALLE PRODUCTEN

hekwerk

Realiseer een trainingsmolen voor uw paarden

De conditie van uw paarden is belangrijk. Voor hun gezondheid, maar ook wanneer u meedoet aan evenementen. U kunt uw paarden trainen door gebruik te maken van trainingsmolens (ook wel stapmolens genoemd). Dit is een cirkelvormig stuk grond dat is afgesloten met sierhekken of omheiningen. In het midden staat een paal waaraan uitschuifbare armen gemonteerd zijn, die tot maximaal 17,5 meter kunnen worden uitgeschoven. Hierdoor kunt u tot maximaal zes paarden tegelijk in de trainingsmolen trainen.

Waarom u voor uw stalinrichting in Apeldoorn WIKO moet hebben

Wij willen u graag vertellen waarom wij ons onderscheiden van de concurrentie. We snappen dat u een gedegen keus wilt maken en willen u graag overtuigen van de voordelen die u geniet als u met ons in zee gaat:

  • Wij maken gebruik van de beste materialen en constructies. Daardoor gaan uw aankopen vele jaren mee, wat ze relatief goedkoop maakt.
  • Omdat wij alles zelf maken, kunnen we snel leveren in Apeldoorn en kunnen we maatwerk bieden.
  • Uw wensen staan bij ons centraal. Wij denken met u mee en vinden gebruiksgemak heel belangrijk.
  • In onze eigen showroom kunt u onze stalinrichting zelf bekijken en uitproberen. Zo weet u precies wat u koopt.
  • U profiteert bij ons van 40 jaar ervaring en kennis. We weten precies wat wel en niet werkt als het gaat om paardenstallen en stalinrichting.

Het gemak van een paddock in Apeldoorn

Een paddock is, net als de trainingsmolen, een product dat u zowel buiten als binnen in uw stal kunt plaatsen. Ook bij de paddock is de vormgeving cirkelvormig en afgesloten met hekken en een ingang. De afmetingen van een paddock kunnen variëren op basis van uw wensen, maar standaard is deze 235 cm breed. Het verschil tussen een paddock en een trainingsmolen is het mechanisme: in laatstgenoemde zijn automatisch roterende uitschuifarmen aanwezig – binnen een paddock niet. Ga voor een paddock als u uw paard wilt laten grazen, longeren of vrij laten bewegen. En dat zonder de stress dat het paard wegloopt: dit kan namelijk niet door het gebruik van sierhekken. Door het gebruik van deze hekken is de paddock eenvoudig te monteren en te demonteren, waardoor verplaatsing geen probleem zal zijn.

Zadelkasten als remedie tegen chaotische stallen

Wanneer is stal vol ligt met producten als zadels en andere accessoires is het niet fijn werken. U kunt er zelf last van hebben omdat ze telkens in de weg liggen bij het uitmesten, of dat u ze steeds kwijt bent. Uw paarden kunnen daar op hun beurt ook weer last van hebben: zij kunnen aanvoelen als u geërgerd bent. Om dit te voorkomen kunt u beslissen om zadelkasten van WIKO te gaan gebruiken. Hierin kunt u de zadels opbergen, maar ook andere accessoires zoals emmers en borstels. Een voordeel van deze kasten is dat ze afsluitbaar zijn, waardoor u altijd een veilig gevoel heeft. Daarnaast zdijn e kasten ook verrijdbaar. De ideale oplossing voor een opgeruimde stal in Apeldoorn.

Realiseren wij uw stalinrichting in Apeldoorn?

Met veel plezier gaan we voor u en uw stallen in Apeldoorn aan de slag. Wilt u eerst meer informatie over onze producten of het kostenplaatje? Neemt u dan contact met ons op en we bespreken gelijk de mogelijkheden. Wilt u ons persoonlijk spreken, dan kunt u bellen naar 0172-608893 of u kunt in onze showroom langskomen. Ook zijn we per mail bereikbaar: info@wikobox.nl. U kunt tevens een bericht achterlaten via ons contactformulier. U hoort dan zo snel mogelijk van ons. De Wit Konstrukties (WIKO) realiseert graag uw stalinrichting in Apeldoorn met ons brede assortiment producten: van een solarium tot trainingsmolen en van lessenaarsdak tot stalluiken.