WIKO biedt u stalinrichting op maat voor uw stal in Breda

Al meer dan 40 jaar is De Wit Konstruktie(WIKO) leverancier van paardenboxen, trainingsmolens, hekwerk en andere paardengerelateerde producten.

  • Korte levertijd
  • Beste kwaliteit
  • Scherpste prijs
  • Topservice

Maatwerk voor uw stalinrichting in Breda

Heeft u de wens om een nieuwe stalinrichting te realiseren in uw stal in Breda? Dan heeft u in WIKO de juiste gevonden. Het brede assortiment dat wij bieden, omvat voor iedereen wel een interessant product. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een solarium/wasplaats, een zadelkast of een paddock. Maar u kunt ook voor een trainingsmolen kiezen. De keus is legio. WIKO zorgt ervoor dat alle producten die geleverd worden, perfect voor u op maat zijn gemaakt. In onze eigen werkplaats, waardoor we u in Breda altijd maatwerk kunnen leveren. Zo voldoet het precies aan uw wensen en kunt u de nieuwe stalinrichting die u altijd heeft gewenst realiseren. WIKO denkt steeds met u mee. Zo snappen wij bijvoorbeeld dat u een vervelende en tijdrovende klus als uitmesten graag zo eenvoudig mogelijk wilt houden. Onze uitschuifbare wanden bieden hier een fijne oplossing voor.

PAARDENSTALLEN

paardenboxen Arnhem

PAARDENBOXEN

paardenboxen

Buitendeuren en stalluiken

paardenstal op maat

Voerbak

Voerbak

Paddock

Paddock

ALLE PRODUCTEN

hekwerk

Over onze paardenstallen

Bij ons staan uw wensen centraal. We denken dan ook graag met u mee en verliezen daarbij gebruiksgemak niet uit het oog. Zo kunt u voor de wanden van de paardenstallen in Breda kiezen uit uitschuifbare, uitdraaibare of dichte wanden. Zijn ze uitschuifbaar, dan kunt u probleemloos uitmesten. En heeft u meerdere paarden, dan is onze stalinrichting bij uitstek geschikt voor u. Onze paardenboxen zijn gemakkelijk te monteren en te demonteren. Bovendien kunt u ze ook aan elkaar vastzetten voor volledige paardenstallen. Wij helpen u tevens met montage en fundering in Breda.

Een solarium of wasplaats doet wonderen voor uw paard

Een paard kan veel baat hebben bij een solarium of wasplaats. Bij een wasplaats kan er, zoals de naam al doet vermoeden, gewassen worden. Dit is belangrijk voor de hygiëne, maar ook zeker wanneer u meedoet met evenementen als springwedstrijden. De Wit Konstrukies realiseert een wasplaats met wasplaatspalen en drainagematten. Deze matten werken absorberend en zorgen voor opname van het water. Zo blijft er geen water staan in de wasplaats. Door de inbegrepen scheidingswand kunt u modulair werken en meerdere wasplaatsen met elkaar verbinden. Hierdoor kunt u zo effectief mogelijk met uw ruimte omgaan. Wanneer het paard gewassen is, kunt u gebruik maken van een solarium. Dit is een soort zonnebank voor paarden. WIKO levert de solarium met speciale lampen en ventilatoren. Dit zorgt ervoor dat de paarden snel kunnen afdrogen (ook na intensief werk) en realiseert een betere doorbloeding. Hierdoor blijft het paard gezond en herstelt het beter na zware inspanning.

De voordelen van een trainingsmolen in uw stalinrichting Breda

Naast het uiterlijk van het paard is conditie ook erg belangrijk. U kunt dit trainen door een trainingsmolen te installeren. Dit is een cirkelvormig stuk grond dat is afgebakend met sierhekken of omheiningen. Hierdoor kan het paard niet weglopen. In het midden van de molen is een paal met een mechanisch systeem gemonteerd. Hieraan zitten twee uitschuifbare drijfarmen die tot maximaal 17,5 meter kunnen worden uitgeschoven. Deze lengte biedt in de trainingsmolen ruimte voor zes paarden. De standaardinstelling van de verandering van de draairichting van de trainingsmolen is zes minuten. Uiteraard kunt u dit eenvoudig wijzigen. Ook de snelheid kan worden ingesteld: traploos van 0 tot 35 km/uur.

Verfraai uw stal met buitendeuren en stalluiken

Een mooi uitziende stal geeft een fijn gevoel: wanneer er nog veel achterstallig onderhoud is kan dit een negatief gevoel geven omdat er nog veel moet gebeuren. Wanneer u in Breda kiest voor stalinrichting van WIKO heeft u hier geen last van. Wij leveren de mooiste stalluiken en buitendeuren voor uw paardenstallen. Dit geeft niet alleen u een goed gevoel, maar ook eventuele bezoekers als kopers of keurders die bij u in de stal komen.

Waarom u kunt vertrouwen op de service van WIKO

De Wit Konstrukies (WIKO) vindt het belangrijk dat u een goede keuze maakt en helpt u graag overtuigen waarom u voor WIKO moet kiezen. Want door voor ons te kiezen om uw stalinrichting te realiseren, profiteert u van vele voordelen:

  • U kunt bij ons rekenen op 40 jaar kennis en ervaring.
  • Wij gebruiken enkel de beste materialen en constructies.
  • Maatwerk staat bij ons voorop, want we willen dat u tevreden bent.
  • Wij bieden onder meer een ruim assortiment.
  • In onze showroom kunt u alles bekijken en uitproberen.

Interesse in onze stalinrichting Breda?

Ziet u onze paardenstallen, stapmolen of stalinrichting al voor u? Of een stal met prachtige buitendeuren, stalluiken of een lessenaarsdak of zadeldak? Dan hopen wij voor u aan de slag te mogen. Wanneer u interesse heeft, dan kunt u in Breda op diverse manieren contact met ons opnemen. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0172-608893. U kunt ook e-mailen naar info@wikobox.nl of u kunt een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wij laten dan zo spoedig mogelijk van ons horen. U bent ook van harte welkom in onze showroom om met eigen ogen te bekijken welke stalinrichting wij in Breda voor u hebben.