Stalinrichting Groningen

Al meer dan 40 jaar is De Wit Konstruktie(WIKO) leverancier van paardenboxen, trainingsmolens, hekwerk en andere paardengerelateerde producten.

 • Korte levertijd
 • Beste kwaliteit
 • Scherpste prijs
 • Topservice

Gun uw paard het allerbeste! Gun uw paard een Wikobox!

Wilt u de perfecte stalinrichting in Groningen, compleet met paddock, zadelkasten en stap- of trainingsmolen? Dan bieden wij van De Wit Konstruktie (WIKO) uitkomst. Bij ons vindt u namelijk alle vormen van stalinrichting die u zoekt. Daarbij maken we alleen gebruik van de beste materialen en constructies voor jarenlang plezier. Heeft u specifieke wensen voor uw stalinrichting of wilt u bepaalde maten of kleuren? Dan is dat geen probleem, want we kunnen alles voor u op maat maken. Wij beschikken immers over onze eigen fabriek (en showroom), waar we zo nodig alle elementen van uw stalinrichting helemaal op maat kunnen maken, met oog voor detail en met een scala aan configuratie- en uitbreidingsmogelijkheden. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in ons modulair, uitbreidbaar solarium. Hoe kunnen wij u in Groningen van dienst zijn?

PAARDENSTALLEN

paardenboxen Arnhem

PAARDENBOXEN

paardenboxen

Buitendeuren en stalluiken

paardenstal op maat

Voerbak

Voerbak

Paddock

Paddock

ALLE PRODUCTEN

hekwerk

Ons complete aanbod stalinrichting Groningen

Wij bieden u meer op het vlak van stalinrichting in Groningen. Zo vindt u bij ons onder andere de volgende producten en diensten:

  • Met onze stap- en trainingsmolen houdt u uw paard in topconditie. Het mooie aan onze hoogwaardige stap- en trainingsmolen is dat deze over verstelbare armen beschikt en daardoor dus tevens over een aanpasbare diameter (van 13 – 17,5 meter). Dit betekent dat de Wikobox stap- en trainingsmolen maximaal 6 paarden kan accommoderen. Maar dat is nog niet alles. De aan te passen snelheid van de molen betekent dat onze stap- en trainingsmolen geschikt is voor zowel een net geboren pony als een echt wedstrijdpaard
  • Dankzij de paddock kan uw dier naar buiten en op iedere gewenste plek staan.
  • Onze omheiningen en sierpoorten sluiten uw tuin of stallen veilig af. Omdat wij graag maatwerk leveren in onze eigen fabriek, maken we ook graag een prachtige sierpoort op maat voor u. Informeer gerust naar de mogelijkheden
  • U krijgt altijd gratis en vrijblijvend advies over onder meer paardenboxen
  • Hulp bij het leggen van de juiste fundering en montage van producten

Altijd veel gebruiksgemak

Onze vakmensen zetten de wensen van onze klanten centraal als het gaat om stalinrichting in Groningen. Hierbij denken we altijd met u mee. Wilt u bijvoorbeeld moeiteloos uitmesten in Groningen? Dan brengen wij handige en uitschuifbare wanden in uw paardenstallen aan. Heeft u dure zadels die u netjes wilt opbergen? Dan maken wij afsluitbare zadelkasten voor u in Groningen. We hebben zelfs modellen die wieltjes eronder hebben, zodat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Al onze zadelkasten zijn goed ventilerend, zodat ze altijd keurig opdrogen. Op die manier luisteren we goed naar uw wensen voor onze stalinrichting.
Iets dat hierboven nog niet is besproken, maar wat we ook graag voor u realiseren, is het installeren van een wasplaats en solarium in uw paardenstal. Beide zijn belangrijke onderdelen van een stalinrichting en uiterst belangrijk voor de hygiëne van uw trouwe viervoeter. Het mooie aan onze wasplaats is dat deze is uitgerust met drainagematten, zodat het water snel wordt afgevoerd. Ons solarium is, vooral met ingebouwde UV lampen, een goede manier om de huid van uw paard vrij te houden van schimmels en om uw paard snel, doch op een aangename manier te drogen na een wasbeurt.

Diverse contactmogelijkheden voor stalinrichting Groningen

Wanneer u meer wilt weten over onze stalinrichting in Groningen, dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen. Onze medewerkers vertellen u graag meer. U kunt bellen naar 0172-608893 of een mail sturen naar info@wikobox.nl. Wij hebben tevens een contactformulier op onze site, die u kunt invullen. U krijgt zo snel mogelijk een reactie. Daarnaast kunt u ook langskomen in onze showroom, waar u onze stalinrichting zelf kunt bekijken en proberen. Ook kunnen we meteen bespreken welke mogelijkheden er zijn voor uw stalinrichting in Groningen.