Omheiningen

Al meer dan 40 jaar is De Wit Konstruktie(WIKO) leverancier van paardenboxen, trainingsmolens, hekwerk en andere paardengerelateerde producten.

  • Korte levertijd
  • Beste kwaliteit
  • Scherpste prijs
  • Topservice

Hekwerken en sierpoorten

Bent u op zoek naar mooie omheiningen voor bij uw stallen of manege? Dan kunnen wij van De Wit Konstruktie (WIKO) u uitstekend helpen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de verkoop en productie van stallen, hekwerken en andere paardengerelateerde producten. Onze paddocks en zadelkasten kunnen volledig op maat gemaakt worden in onze eigen fabriek, maar we kunnen u mogelijk ook standaardproducten uit voorraad leveren. In onze showroom kunt u onze collectie bewonderen. Naar welke omheiningen gaat uw voorkeur uit?

PAARDENSTALLEN

paardenboxen Arnhem

PAARDENBOXEN

paardenboxen

Buitendeuren en stalluiken

paardenstal op maat

Voerbak

Voerbak

Paddock

Paddock

ALLE PRODUCTEN

hekwerk

Omheiningen van topkwaliteit

Om uw terrein goed af te sluiten tegen indringers en te voorkomen dat paarden en andere dieren weglopen, kunt u een stevig hekwerk plaatsen. Onze omheiningen onderscheiden zich door hun originaliteit en kwaliteit. Zo maken wij ze van zwaar koker- en buismateriaal, zodat wij de beste kwaliteit kunnen garanderen. U heeft jarenlang plezier van uw hekwerk. Wanneer u een impressie wilt krijgen van de omheiningen die wij gemaakt hebben voor onze klanten, dan kunt u een kijkje nemen onder de kop ‘projecten’.

Gezond voor uw paarden

Onze omheiningen zijn stevig en zien er fraai uit. Bovendien zorgen ze ervoor dat uw paarden veilig buiten kunnen lopen. Ze kunnen niet weg, maar wel genieten van het kuddegevoel en de buitenlucht. Doordat ze vrij kunnen bewegen in het begrensde gebied wordt hun spijsvertering gestimuleerd. Dit voorkomt gezondheidsklachten als hoefbevangenheid of vetzucht. Daarnaast slijten de hoeven mooi af dankzij de verschillende ondergronden. En net als in het wild kan er op diverse plekken worden gegeten of gedronken.

Profiteer van 40 jaar ervaring

Wanneer u kiest voor onze ervaring, dan haalt u 40 jaar aan kennis in huis. Daardoor garanderen wij u producten die voldoen aan uw wensen, kwalitatief hoogwaardig zijn en vele jaren meegaan. Maar dat is niet het enige:

  • Heeft u al een eigen ontwerp? Dan realiseren wij dit graag voor u.
  • Daarnaast hebben we een aantal standaard omheiningen.
  • Omdat wij echt met u meedenken, voldoet uw hekwerk aan uw wensen.
  • Onze prijzen zijn heel aantrekkelijk en u krijgt vooraf een duidelijke offerte.
  • Wij geven u graag vrijblijvend advies en informatie, bijvoorbeeld in onze showroom.

Wij helpen u graag met uw omheiningen

Heeft u interesse gekregen in onze omheiningen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden om dit te combineren met een nieuwe paardenstal? Dan vertellen wij u graag meer. U kunt hiervoor onze showroom bezoeken, waar u direct alle standaardproducten kunt bekijken. Of u kunt bellen naar 0172-608893 voor vrijblijvend meer informatie. Per mail kunt u ons bereiken via info@wikobox.nl of ons online contactformulier. Wanneer u omheiningen nodig heeft, dan zijn wij van WIKO uw adres!