Stalinrichting Utrecht

Al meer dan 40 jaar is De Wit Konstruktie(WIKO) leverancier van paardenboxen, trainingsmolens, hekwerk en andere paardengerelateerde producten.

  • Korte levertijd
  • Beste kwaliteit
  • Scherpste prijs
  • Topservice

WIKO verzorgt uw stalinrichting in Utrecht

Heeft u hulp nodig met stalinrichting in Utrecht? Dan bent u bij De Wit Konstruktie (WIKO) aan het juiste adres hiervoor. Wij maken al meer dan 40 jaar allerlei paardgerelateerde producten op maat. Dat doen we door goed naar de wensen van onze klanten te luisteren. Op die manier kunnen we onze producten optimaal vormgeven. Zo kunt u in Utrecht paardenstallen laten plaatsen met uitschuifbare wanden, waardoor uitmesten minder tijd kost. Ook bieden we zadelkasten aan die verrijdbaar zijn voor meer gebruiksgemak. Tevens zijn wij als geen andere op de hoogte van het belang van een optimale gezondheid, hygiëne en het comfort van uw viervoeter. Daarom bieden wij u ook graag een op maakt gemaakte wasplaats, solarium en een stap-of trainingsmolen. Tot slot zijn wij specialisten op het gebied van op maat gemaakte buitendeuren voor uw stal of stalluiken en het voorzien van uw stal van verschillende soorten daken, zoals een zadeldak of lessenaarsdak. Wat kunnen we voor uw stalinrichting betekenen?

PAARDENSTALLEN

paardenboxen Arnhem

PAARDENBOXEN

paardenboxen

Buitendeuren en stalluiken

paardenstal op maat

Voerbak

Voerbak

Paddock

Paddock

ALLE PRODUCTEN

hekwerk

Wat maken wij precies?

In onze eigen fabriek in de regio Utrecht kunnen we vele modellen en artikelen op maat maken in de afmetingen en kleuren die u wenst. Wanneer het gaat om stalinrichting, dan kunt u bij ons terecht voor onder meer:

Stap-of trainingsmolen

Vanzelfsprekend wilt u uw paard natuurlijk het hele jaar door in topconditie houden. Dat is precies wat u met de stap-of trainingsmolen van Wikobox kunt doen. De molen beschikt over uitschuifbare armen, waarmee u de diameter kunt aanpassen. Zelfs de snelheid van de stap-of trainingsmolen kunt u dankzij de elektrische aandrijving regelen. Zodoende is onze stap-of trainingsmolen de perfecte workout-buddy voor uw viervoeter, onafhankelijk van diens grote, stamina en andere fysieke eigenschappen

Onze producten in het kort

Menig paardenkenner zal al bekend zijn met de bovenstaande producten, maar omdat Wikobox altijd graag wat extra advies en informatie biedt, lichten wij graag in het kort enkele van onze producten toe.

Wasplaats stal en solarium

Natuurlijk is de hygiëne van uw paard een uiterst belangrijk zaak. Daarom biedt Wikobox u graag een hoogwaardige, op maat gemaakte wasplaats voor in uw stal, compleet met scheidingswand, wasplaatspalen en drainagematten als ondergrond. De drainagematten nemen het water op, zodat dit niet in de wasplaats en stal blijft staan. Nadat u uw paard een grondige wasbeurt heeft gegeven, is het natuurlijk belangrijk om uw edeldier op een snelle, doch voor het paard aangename manier te drogen. Dat is precies waar ons hoogwaardige, modulaire solarium voor dient. Dankzij de unieke eigenschappen van ons solarium, haalt u hier een 25% hoger rendement uit dan uit elk ander solarium. Samen met de de unieke föhn-functie van ons solarium en de elektronische traploze regeling die zorgt dat u de luchttemperatuur met grote nauwkeurigheid kunt regelen, maakt dat ons Solarium een kostenefficiënte, veilige en aangename manier om uw paard te drogen na een wasbeurt.

Verschillende soorten daken voor uw buitenstal, zoals een zadeldak of een lessenaarsdak

Wanneer u wilt weten wat er precies mogelijk is, dan nodigen we graag uit in onze showroom. Hier kunt u alle modellen bekijken, maar tevens bespreken wat we voor u kunnen doen.

Uw paard staat voorop

Hoewel we service en het bieden van de beste kwaliteit heel belangrijk vinden bij stalinrichting, staat uw paard voorop in Utrecht. Daarom bieden we u bijvoorbeeld een paddock aan, waarin hij of zij heerlijk rond kan lopen. Dit is ook goed voor diens gezondheid. Tevens zorgen onze stevige omheiningen ervoor dat uw paarden niet weg kunnen lopen. Of wat dacht u van onze stap- of trainingsmolen, die uw paard in conditie houdt. Veel van onze producten kunnen speciaal voor u op maat geproduceerd worden of beschikken zelfs in hun “standaard-versie” over een grote hoeveelheid flexibiliteit.

Zo zijn de armen van onze stap- of trainingsmolen uitschuifbaar en is de snelheid tevens aanpasbaar, waardoor deze geschikt is voor allerlei soorten paarden met verschillende conditieniveaus. Maar we denken hierbij ook aan onze verrijdbare en afsluitbare zadelkasten die goed ventileren. Hierdoor droogt het leer snel en is uw zadel veilig opgeborgen.

Wat Wikobox onderscheidt van de rest

Of het nu gaat om stalinrichting of het op maat maken van paardenstallen in Utrecht, wij zijn niet het enige bedrijf dat u hiervoor kunt inschakelen. Waarom zou u dan toch voor WIKO kiezen? Simpel: wij onderscheiden ons iedere dag opnieuw van de concurrentie door u als klant net iets extra’s te bieden:

  • Omdat wij een eigen fabriek hebben, kunnen we uw bestelling binnen enkele weken klaar hebben.
  • Daarnaast hebben we in onze showroom plaats voor diverse modellen, die direct leverbaar zijn.
  • Wanneer u hulp nodig heeft met montage of het leggen van de fundering voor paardenboxen, dan kunnen wij u van dienst zijn.
  • Onze vakmensen hebben verstand van zaken en als bedrijf hebben we meer dan 40 jaar ervaring.
  • Onze producten zijn van de beste kwaliteit dankzij de materialen en constructies die we gebruiken. Ook garanderen wij u vele jaren plezier in Utrecht van uw aankoop.

Heeft u vragen? Bel of mail!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij u in Utrecht bieden? Dan kunt u contact met ons opnemen, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u direct onze stalinrichting bekijken of vragen stellen. Dit kan ook telefonisch op 0172-608893 of per mail naar info@wikobox.nl. Of u nu omheiningen, een stapmolen of zadelkasten nodig heeft, wij staan graag voor u klaar. Wanneer het gaat om stalinrichting in Utrecht: dan moet u bij ons zijn!