WIKO verzorgt uw stalinrichting in Arnhem

Al meer dan 40 jaar is De Wit Konstruktie(WIKO) leverancier van paardenboxen, trainingsmolens, hekwerk en andere paardengerelateerde producten.

 • Korte levertijd
 • Beste kwaliteit
 • Scherpste prijs
 • Topservice

Kies het beste voor uw paarden met het maatwerk van WIKO

Voor uw paarden wilt u de beste stalinrichting in Arnhem. Wanneer u specifieke wensen heeft is een kant-en-klare oplossing niet afdoende. WIKO is de specialist in het realiseren van paardenstallen, trainingsmolens of een solarium of wasplaats op maat. Maar ook voor passende stalluiken, buitendeuren of een zadeldak of lessenaarsdak voor uw stal bent u bij WIKO aan het juiste adres. Wij bieden u vaste modellen aan, die direct leverbaar zijn. Maar we kunnen ze ook naar wens voor u aanpassen in onze eigen fabriek of een compleet nieuw product voor u maken. Voor stalinrichting naar wens in Arnhem zijn wij uw beste keuze!

PAARDENSTALLEN

paardenboxen Arnhem

PAARDENBOXEN

paardenboxen

Buitendeuren en stalluiken

paardenstal op maat

Voerbak

Voerbak

Paddock

Paddock

ALLE PRODUCTEN

hekwerk

Een paddock is ideaal voor uw paard

Het is belangrijk dat een paard voldoende beweging krijgt, maar ook voldoende rust. Deze balans is perfect te combineren in een paddock. Hierbij wordt een cirkelvormig stuk grond van een bepaalde afmeting afgesloten met hekken en een poort. Standaard zal een paddock 235 cm breed zijn, maar afhankelijk van uw wensen kan dit uiteraard variëren. Wanneer u in Arnhem een paddock in of buiten uw stal heeft, kunt u uw paard hierin laten longeren, grazen of vrij laten bewegen. Door het longeren kunt u uw paard trainen en conditie laten opbouwen. Daarna kan deze rust krijgen door lekker te mogen grazen. U hoeft zich in geen geval zorgen te maken over een eventuele uitbraak van het paard: door de omheining zal dit niet mogelijk zijn. Een groot voordeel van deze hekken is dat deze makkelijk te monteren en te demonteren zijn. Dit betekent dat verplaatsing van de paddock geen grote moeite hoeft te kosten. Hierdoor kunt u het hele jaar door (in de zomer en in de winter) gebruik maken van dezelfde paddock.

WIKO biedt een divers aanbod voor stalinrichting Arnhem

Wij kunnen u in Arnhem diverse producten bieden voor uw paard en stalinrichting. U vindt bij ons onder meer:

 • Stevige omheiningen en originele sierpoorten
 • Onderdelen voor uw paddock
 • Een zelf in te stellen trainingsmolen
 • Paardenboxen die eenvoudig te demonteren zijn
 • Zadelkasten met of zonder wieltjes

Ga voor een goede afwerking van uw stal in Arnhem

Het is belangrijk dat uw stal er goed uitziet. Ten eerste omdat u zelf meer energie krijgt van een opgeruimde en verzorgd uitziende stal. Een stal met veel achterstallig onderhoud kan namelijk zorgen voor de negatieve gedachte dat er nog veel aan gedaan moet worden, en dat leidt af van waar u oorspronkelijk mee bezig wilt zijn: uw paarden verzorgen. Daarnaast is het een goede plus wanneer er eventuele kopers of keurders uw stal bezoeken. En natuurlijk is een goed afgewerkte stal ook van invloed op de gezondheid van uw paarden. Zorg met staldeuren of binnendeuren voor een betere isolatie en een reductie van tocht in uw stal. Van deze tocht kan uw paard verkouden of ziek worden. Daarnaast is een dak belangrijk. Een slecht dak kan lekkages of tocht veroorzaken, of uiteindelijk zelfs schimmels. Allemaal funest voor de gezondheid van u en uw paard. Gaat u voor een zadeldak of voor een lessenaarsdak? Beiden zijn een verantwoorde keuze en worden door WIKO speciaal voor u in Arnhem op maat gemaakt.

WIKO denkt met u mee

Inmiddels hebben wij als bedrijf maar liefst 40 jaar ervaring met stalinrichting in Arnhem. Wij luisteren altijd goed naar onze klanten en de paardeneigenaren. Dat vinden we heel belangrijk, want zo kunnen we inspelen op uw behoeften en wensen in Arnhem. Vindt u het uitmesten van paardenboxen een tijdrovende klus? Dan vinden wij een uitschuifbare wand uit, waarmee u veel tijd bespaart. En in veel maneges worden zadels niet netjes opgeborgen. Daarom hebben we zadelkasten ontworpen voor meerdere zadels, die u per opslagruimte kunt afsluiten. Deze hebben op aanvraag ook wieltjes, waardoor deze verplaatsbaar zijn.

Wij bieden steevast kwaliteit

Of het nu gaat om omheiningen, een paddock of paardenstallen: wij werken enkel met de beste materialen. Zo gebruiken we altijd gegalvaniseerd staal en zetten we een dubbele onderkant onder de wanden van boxen voor meer stevigheid. Maar we bieden u in Arnhem meer dan alleen kwaliteit op het gebied van stalinrichting:

 • We kunnen u tevens helpen met de fundering en montage.
 • Ook geven we u graag gratis en vrijblijvend advies over stalinrichting.
 • Verder hanteren we zeer scherpe prijzen voor onze stalinrichting.
 • Omheiningen en sierpoorten kunnen in kleuren naar keuze worden geleverd.
 • Maatwerk is binnen enkele weken klaar dankzij onze eigen fabriek en experts.

Neem contact op voor de beste stalinrichting Arnhem voor uw stal

Wilt u ook het beste voor uw paard(en)? Dan kiest u voor een paddock of trainingsmolen van WIKO: deze zorgen ervoor dat uw paard in topconditie is en blijft. En wilt u een veilig en passend verblijf voor uw paard? Bij ons is er zeer veel mogelijk als het gaat om stalinrichting. Op onze site krijgt u een impressie van wat er kan. Wanneer u onze showroom in de omgeving van Arnhem bezoekt, dan zult u met eigen ogen kunnen zien wat wij u te bieden hebben. Ook bespreken we dan graag de mogelijkheden voor maatwerk. Hiervoor mag u ook bellen naar 0172-608893v of ons mailen via info@wikobox.nl. Wij zijn uw beste keuze voor stalinrichting in Arnhem!