Stalinrichting Brussel

Al meer dan 40 jaar is De Wit Konstruktie(WIKO) leverancier van paardenboxen, trainingsmolens, hekwerk en andere paardengerelateerde producten.

  • Korte levertijd
  • Beste kwaliteit
  • Scherpste prijs
  • Topservice

Uw adres voor stalinrichting van uw stal in Brussel

Bent u van plan om uw stal te renoveren of wilt u er eentje bouwen, dan kunt u in Brussel wel wat hulp gebruiken bij de stalinrichting. Laat u bijstaan door De Wit Konstruktie (WIKO).
Wij leveren producten als een solarium, wasplaats en trainingsmolen. Maar ook voor stalluiken, buitendeuren, een zadeldak of lessenaarsdak voor uw stal bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt kiezen uit vaste modellen die direct leverbaar zijn. Maar uiteraard kunnen wij de producten ook naar uw wens aanpassen in onze eigen werkplaats zodat ze precies aansluiten bij wat u wilt.

PAARDENSTALLEN

paardenboxen Arnhem

PAARDENBOXEN

paardenboxen

Buitendeuren en stalluiken

paardenstal op maat

Voerbak

Voerbak

Paddock

Paddock

ALLE PRODUCTEN

hekwerk

Zadelkast als oplossing tegen rommel in uw stal in Brussel

Het kan voorkomen dat uw stal vol ligt met producten zoals zadels en accessoires. Dat is niet fijn omdat ze geregeld in de weg kunnen liggen bij werkzaamheden als uitmesten of om de haverklap kwijt kunnen zijn. De kans is groot dat uw paarden het ook merken als u gespannen bent. En dat wilt u voorkomen. Gelukkig biedt WIKO hier de ideale oplossing voor in de vorm van zadelkasten. Uiteraard kunt u hierin een zadel opbergen, maar dat is niet alles. U kunt deze kast ook gebruiken voor kleinere accessoires zoals emmers of borstels. Daarbij komt dat de kast af te sluiten is. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw zadel op de juiste plek ligt en dat niemand anders er bij kan komen. Mocht u de kast willen verplaatsen: de eventuele optie om wieltjes toe te voegen maakt dat mogelijk.

Een solarium met het oog op het herstel van uw paard

Verricht uw paard vaak inspannende werkzaamheden? Dan kunnen wij u een solarium aanraden. Dit is een constructie met verschillende UV-lampen en föhns. Uw paard kan hierdoor sneller opdrogen na een wasbeurt of een zware oefening. Tevens zal het solarium de doorbloeding van het paard stimuleren waardoor deze sneller kan herstellen van dezelfde oefening. Daarbij komt dat een goede doorbloeding vaak ook zorgt voor een mooie glimmende huid van uw paard.

Daarom kiest u WIKO voor uw stalinrichting in Brussel

Voor uw stalinrichting in Brussel moet u bij De Wit Konstruktie (WIKO) zijn. Wij verzorgen uw complete stalinrichting inclusief paardenstallen tot slechts de productie van zadelkasten. Uw wensen staan bij ons centraal. Daardoor profiteert u bij ons van vele voordelen:

  • Wij hebben een eigen werkplaats en kunnen daardoor snel leveren.
  • In onze showroom kunt u ons aanbod zelf bekijken en soms zelfs direct meenemen.
  • Heeft u hulp nodig met de montage of fundering? Ook dan kunnen we u helpen.
  • Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en ons bedrijf heeft 40 jaar ervaring.
  • Omdat wij de beste materialen gebruiken, gaat uw aankoop in Brussel vele jaren mee.

Het uitgebreide aanbod van De Wit Konstrukties

Wist u dat we over een eigen fabriek beschikken waar we alle producten voor u op maat kunnen maken? Wenst u bijvoorbeeld een bepaalde afmeting of kleur van een bepaald product, dan is dat geen enkel probleem. Op het vlak van stalinrichting bieden wij u, naast de eerder genoemde producten, onder meer ook het volgende: Wij hebben tevens een showroom, waar u vrijwel ons gehele aanbod kunt bekijken en uitproberen. Ook kunnen we samen om de tafel zitten om de mogelijkheden door te nemen.

Realiseer een paddock voor uw paarden

Een paddock kan uw paarden enorm goed doen. Deze constructie kan zowel binnen als buiten uw stal worden geïnstalleerd. Bij een paddock wordt een bepaald stuk grond omheind met hekken en een poort. De standaard afmeting is 235 cm breed, maar dit kan uiteraard variëren aan de hand van uw wensen. Een paddock kan gebruikt worden om uw paard te laten longeren, grazen of vrij te laten bewegen. Voor zowel trainingsdoeleinden als het nemen van rust is deze constructie dus een ideale oplossing voor uw paard. Een groot voordeel is dat de hekken makkelijk te (de)monteren zijn. Dit betekent dat verplaatsen eenvoudig is en u het hele jaar door gebruik kan maken van dezelfde paddock.

Contact opnemen voor stalinrichting voor uw stal in Brussel?

Heeft u interesse in de vele mogelijkheden die wij voor u hebben in Brussel als het gaat om stalinrichting? Neemt u dan gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 0172-608893, maar u kunt ook een e-mail sturen naar info@wikobox.nl. Uiteraard zien wij u ook graag in onze showroom, waar u al onze stalinrichting kunt bekijken. Wat uw wens ook is, van paddock tot stapmolen en van stalluiken tot een lessenaarsdak voor uw stal, De Wit Konstrukties staat in Brussel voor u klaar.