Disclaimer

Al meer dan 40 jaar is De Wit Konstruktie(WIKO) leverancier van paardenboxen, trainingsmolens, hekwerk en andere paardengerelateerde producten.

  • Korte levertijd
  • Beste kwaliteit
  • Scherpste prijs
  • Topservice

Aansprakelijkheid

WIKOBOX is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de WIKOBOX website zouden voorkomen. WIKOBOX is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de WIKOBOX website zijn gelinked.

Databescherming

WIKOBOX respecteren de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe WIKOBOX gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.

Persoonsgegevens

WIKOBOX verzamelen geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het invullen en versturen van een bestelformulier, of het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker WIKOBOX toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor marktonderzoek en statistische doeleinden. Daarnaast gaat WIKOBOX er van uit dat een bezoeker geen bezwaar maakt tegen het ontvangen van informatie over actuele aanbiedingen via WIKOBOX

WIKOBOX verzekeren elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden.

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatieinformatie

In sommige gevallen zal WIKOBOX gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.