Stalinrichting Gent

Al meer dan 40 jaar is De Wit Konstruktie(WIKO) leverancier van paardenboxen, trainingsmolens, hekwerk en andere paardengerelateerde producten.

 • Korte levertijd
 • Beste kwaliteit
 • Scherpste prijs
 • Topservice

Professionele stalinrichting van WIKO voor uw stal in Gent

De Wit Konstrukties (WIKO) verzorgt voor u de stalinrichting van uw stal in Gent. Het is belangrijk dat uw paarden en u de juiste en benodigde materialen en producten tot uw beschikking hebben. Hiervoor kunt u terecht bij WIKO. Zo leveren wij een solarium, een wasplaats, zadelkast, paddock of een trainingsmolen voor uw paarden. U kunt bij ons ook aankloppen voor stalluiken, buitendeuren, een zadeldak of een lessenaarsdak voor uw stal. Ons aanbod is ontzettend breed en heeft voor iedereen wel wat wils. Wat u ook kiest: bij WIKO kiest u altijd voor kwaliteit en vakmanschap. Daarbij heeft u altijd de keuze tussen standaardafmetingen of precies voor u op maat gemaakte producten. Zo weet u zeker dat u krijgt wat u graag wilt.

PAARDENSTALLEN

paardenboxen Arnhem

PAARDENBOXEN

paardenboxen

Buitendeuren en stalluiken

paardenstal op maat

Voerbak

Voerbak

Paddock

Paddock

ALLE PRODUCTEN

hekwerk

Ga rommel in uw stal in Gent tegen met een zadelkast

De mogelijkheid bestaat dat uw stal vol ligt met voorwerpen als zadels, borstels, emmers en andere accessoires. Dat is niet prettig omdat deze in de weg kunnen liggen bij werkzaamheden als uitmesten. Maar het kan ook overlast geven omdat de kans groot is dat u de zadels hierdoor niet direct kunt vinden. De oplossing hiervoor biedt De Wit Konstrukties in de vorm van een zadelkast. Hierin kunt u uw zadel opbergen. Maar ook kunnen de overige accessoires erin geplaatst worden. Zo kunt u genieten van een opgeruimde stal en weet u altijd waar bepaalde voorwerpen zich bevinden. De zadelkasten zijn afsluitbaar, waardoor u een extra veilig gevoel ervaart bij het verlaten van de stal. U weet namelijk zeker dat er niemand zomaar bij de zadels kan komen. Een extra bijkomstigheid is de mogelijkheid tot wieltjes onder de kast. Het kan fijn zijn om een kast te hebben die verrijdbaar is omdat u bijvoorbeeld steeds één zadel of accessoireset gebruikt. WIKO biedt u hiertoe de mogelijkheid.

Kies uit een breed assortiment

In onze eigen fabriek maken wij voornamelijk paardenstallen voor zowel binnen als buiten. Dit is een belangrijk onderdeel van stalinrichting. Maar we kunnen meer voor u maken in Gent dan dat, zoals:

 • Een trainings- of stapmolen, zodat uw paard voldoende beweging krijgt
 • Zadelkasten om uw dure zadels veilig in op te bergen
 • Sierpoorten en omheiningen om uw paardenstallen volledig af te sluiten
 • Onderdelen zodat u zelf een paddock kunt neerzetten waar u wilt

Een paddock bij uw stal in Gent

Een paddock kan een grote positieve invloed hebben op de paarden in uw stal in Gent. Bij een paddock moet u denken aan een stuk grond dat wordt omheind met hekken en een poort. Standaard is dit stuk grond 235 cm breed. Maar als uw wens daarnaar is, kan dit uiteraard op uw voorkeur worden afgestemd. Een paddock wordt voornamelijk gebruikt om uw paarden te laten longeren, grazen of vrij te laten bewegen. Zo is het multifunctioneel, omdat het voor zowel trainingsdoeleinden als voor rustmomenten voor uw paard gebruikt kan worden. En extra handig is het feit dat de paddock van De Wit Konstrukties (WIKO) het hele jaar door gebruikt kan worden. Zowel in de zomer als in de winter is deze geschikt om buiten of binnen te staan. Dit komt doordat de hekken en de poort vrij eenvoudig te monteren en te demonteren zijn. Zo kunt u besluiten om uw paard(en) in de zomer buiten te laten staan en in de winter in de stal. U geeft ze hierbij voldoende vrijheid en elimineert de kans dat zij hierbij kunnen weglopen.

Onze paardenstallen zijn anders

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring en ons constante streven om ons te verbeteren, zijn onze paardenboxen uniek in Gent en omgeving. Zo hebben ze de volgende kenmerken:

 • Dankzij dubbele onderkanten op de wanden zijn ze extra stevig
 • Ze zijn verkrijgbaar met uitschuifbare, uitdraaibare en dichte wanden
 • Met uitschuifbare wanden kunt u eenvoudig en snel uitmesten
 • Standaardmaten zijn 2,5 tot 4 meter, maar maatwerk is mogelijk
 • U kunt ze eenvoudig (de)monteren en aan elkaar bevestigen
 • Wij gebruiken de beste materialen voor een kwalitatief eindresultaat dat jaren meegaat

Wanneer u meer over onze stalinrichting wilt weten, dan kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag.

Ga voor de stalinrichting in Gent van WIKO

Of u nu een paddock, stapmolen of zadelkasten wilt aanschaffen, kies voor de kwaliteit en het vakmanschap van WIKO. Wij leveren u maatwerk in Gent. Wat kunnen wij voor uw stalinrichting betekenen? Wij horen graag van u. Dit kan telefonisch via 0172-608893 of per mail: info@wikobox.nl. U mag ook ons online contactformulier invullen, zodat wij u een reactie kunnen sturen. Wanneer u het beste wilt voor uzelf en uw paard(en): dan kiest u voor stalinrichting in Gent van WIKO!