Wikobox is er voor uw stalinrichting in Rotterdam

Al meer dan 40 jaar is De Wit Konstruktie(WIKO) leverancier van paardenboxen, trainingsmolens, hekwerk en andere paardengerelateerde producten.

  • Korte levertijd
  • Beste kwaliteit
  • Scherpste prijs
  • Topservice

Gun uw paarden in Rotterdam het beste van het beste! Gun ze een Wikobox

Bent u op zoek naar experts als het gaat om stalinrichting in Rotterdam? Uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor uw paard. Denk daarom aan de professionals van De Wit Konstruktie (WIKO). Al meer dan 40 jaar leveren wij diverse paardgerelateerde producten en stalinrichting. Daarbij maken we altijd gebruik van de beste kwaliteit materialen en producten. Ook kunt u altijd vragen naar ons maatwerk. Wenst u specifieke kleuren voor uw paardenstallen of omheiningen met bepaalde maten? Dan zorgen wij ervoor dat dit in Rotterdam geregeld wordt. Dat doen we voor u in onze eigen werkplaats. Dankzij het feit dat wij beschikken over onze eigen fabriek kunt u onze producten altijd komen bekijken in onze showroom en er zeker van zijn dat we artikelen produceren die perfect bij uw stal aansluiten.

PAARDENSTALLEN

paardenboxen Arnhem

PAARDENBOXEN

paardenboxen

Buitendeuren en stalluiken

paardenstal op maat

Voerbak

Voerbak

Paddock

Paddock

ALLE PRODUCTEN

hekwerk

Buitenboxen

De Wiko buitenboxen vormen de perfecte oplossing wanneer u bijvoorbeeld ruimte te kort komt in uw paardenstal. Het mooie van onze buitenboxen is dat ze makkelijk te monteren en demonteren zijn, wat betekent dat deze zeer uitbreidbaar en uiteraard makkelijk te verplaatsen zijn. De buitenboxen zijn vrijwel identiek aan onze binnenboxen, met uiteraard het belangrijke verschil dat ze over een dak beschikken. U kunt bij ons kiezen uit een zadeldak of een lessenaarsdak voor uw buitenbox. Deze boxen zijn ideaal. Kom een buitenbox halen bij wikobox wanneer u over niet genoeg ruimte beschikt in uw stal.

Zeer uitgebreid assortiment stalinrichting Rotterdam

Wij willen u in Rotterdam een compleet aanbod bieden als het gaat om stalinrichting. Daarom vindt u bij ons alles wat u maar nodig kunt hebben. Wij hebben onder meer complete paardenboxen met wanden naar keuze. Ons advies is de uitschuifbare variant, zodat u gemakkelijker en sneller kunt uitmesten. Met een stap- of trainingsmolen houdt u uw paard in de juiste conditie en een paddock zorgt ervoor dat hij of zij buiten kan staan. Ook verkopen we omheiningen en sierpoorten, zodat u de stallen goed kunt afsluiten. Zelfs voor een op maat gemaakte wasplaats voor in uw stal, of een paardensolarium compleet met UV lichten, bent u bij ons aan het juiste adres. En wat als u een buitenbox overweegt voor uw edeldier? Dan heeft u uiteraard een vorm van overkapping nodig. Ook hierbij helpen wij u graag, namelijk met onze hoogwaardige zadeldaken of lessenaarsdaken voor uw buitenbox. Kortom, wij hebben alles op het gebied van stalinrichting, en zorgen voor een goede gezondheid en veiligheid van uw dier in Rotterdam. Wij lichten graag enkele van onze producten toe.

Stap-of trainingsmolen

Uiteraard wilt u dat uw paard in de best mogelijke conditie en vooral gezond is. Dit is precies waarom wij u graag de Wiko stap-of trainingsmolen aanbieden. Net als de meeste van onze producten, is de Wiko stap-of trainingsmolen een zeer flexibel product. Dankzij de elektrische aandrijving van de molen kunt u de snelheid nauwkeurig regelen en afstemmen op de conditie van uw paard. Ook de verstelbare diameter (van 13-17,5 meter), die de verschuifbare armen mogelijk maken, helpt hierbij.

Een wasplaats voor uw stal in Rotterdam

Als paardeneigenaar beseft u zich natuurlijk dat, behalve het onderkomen en de conditie van uw paard, diens hygiëne ook een grote invloed heeft op het welzijn van uw edeldier. Maar als u zo’n groot dier moet wassen, is dat dan geen lastig karwei dat van uw hele stal een nat boeltje maakt? Niet met de wasplaats die Wikobox in uw stal kan monteren! De Wikobox wasplaats is namelijk een complete oplossing, voorzien van een scheidingswand, wasplaatspalen en drainage matten als ondergrond, zodat het water opgenomen wordt. Uiteraard kunt u al deze onderdelen ook los bij ons bestellen voor uw stal in Rotterdam.

5 redenen om ons te kiezen

Bij De Wit Konstrukties (WIKO) profiteert u van 40 jaar ervaring en kennis. Wilt u het beste van het beste voor uw stalinrichting, dan kiest u voor ons en wel om de volgende vijf redenen:

  • Wij hanteren de beste kwaliteit materialen en constructies, waardoor uw paardenstallen of stalinrichting jarenlang zullen meegaan.
  • Omdat wij alles zelf maken, is maatwerk altijd mogelijk. Wat zijn uw wensen?
  • Dankzij onze ervaring weten we precies welke montage en fundering nodig zijn. We kunnen u hier dan ook uitstekend bij helpen.
  • Onze producten gaan verder dan die van de concurrentie. Zo hebben we uitschuifbare wanden voor de paardenstallen en verrijdbare zadelkasten die u kunt afsluiten en die goed ventileren.
  • U profiteert bij ons van een handige showroom, waar u al onze stalinrichting zelf kunt bekijken en proberen. Vaak is het mogelijk producten direct mee te nemen naar Rotterdam.

Wij staan voor u klaar voor stalinrichting Rotterdam

Wilt u meer weten over onze stalinrichting of de mogelijkheden voor paardenboxen op maat in Rotterdam? Bent u nieuwsgierig naar de prijzen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt bellen naar 0172-608893 of een bericht sturen naar info@wikobox.nl. Daarnaast hebben we ook een showroom, waar u onze stalinrichting zelf kunt bekijken. U bent van harte welkom. Ontdek zelf welke stalinrichting in Rotterdam bij u en uw paard past.