Schuilstal

Al meer dan 40 jaar is De Wit Konstruktie(WIKO) leverancier van paardenboxen, trainingsmolens, hekwerk en andere paardengerelateerde producten.

  • Korte levertijd
  • Beste kwaliteit
  • Scherpste prijs
  • Topservice

Schuilstal voor uw paard van WIKO

Een WIKO schuilstal biedt uw paard de juiste beschutting

Wanneer uw paard dag en nacht buiten staat is een goede schuilmogelijkheid erg belangrijk. Een schuilstal biedt onderdak bij slecht weer en schaduw bij warme temperaturen. Voor deze stallen zijn er diverse opties met betrekking tot de maat en materialen, waar wij u graag over adviseren. Met onze 40 jaar ervaring in de stallenbouw weten wij precies waar u en uw paard behoefte aan hebben. Bij WIKO krijgt u gegarandeerd kwaliteit en vakmanschap.

PAARDESTALLEN

paardenboxen Arnhem

PAARDEBOXEN

paardenboxen

Buitendeuren en stalluiken

paardenstal op maat

Voerbak

Voerbak

Paddock

Paddock

ALLE PRODUCTEN

hekwerk

Top kwaliteit en service voor uw paard

Kiest u voor een schuilstal van WIKO, dan kiest u voor kwaliteit. Wij bieden u graag de best mogelijke service.

  • Wij leveren maatwerk, afgestemd op uw behoeften en die van uw paard
  • Dankzij onze eigen fabriek kunnen wij uw stal snel leveren
  • We hebben 40 jaar ervaring in het bouwen van stalinrichting.
  • De hoge kwaliteit van onze materialen zorgt ervoor dat uw WIKO schuilstal jaren mee gaat
schuilstal kopen

Maatwerk schuilstallen zijn geen probleem

Wanneer u geïnteresseerd bent in een schuilstal van WIKO voorziet een van onze ervaren medewerkers u graag van deskundig advies. Wij hebben al ruim 40 jaar ervaring met de levering van paardenboxen, stallen, hekwerk en meer. Door alle opties te bespreken weet u precies wat de mogelijkheden zijn en kunnen wij de schuilstal precies maken zoals u in gedachten heeft. Zo werken wij met verschillende soorten hout en metaal, afhankelijk van de stijl, kwaliteit en afmetingen die u wenst. Als u een stal bij WIKO besteld produceren wij deze in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij al binnen enkele weken leveren. Bij de productie gebruiken we uitsluitend de beste materialen, waardoor u gegarandeerd jaren plezier heeft van uw stal.

Neem contact op met WIKO voor een schuilstal op maat

Om een idee te krijgen van wat WIKO zoal biedt kunt u onze showroom bezoeken. Heeft u specifieke wensen of vragen? Neem dan contact op met een van onze vakkundige medewerkers door te bellen naar 0172-608893 of door een e-mail te sturen naar info@wikobox.nl. Natuurlijk kunt u ook ons online contactformulier invullen. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk met passende informatie of een vrijblijvende offerte.