Sierpoorten

Al meer dan 40 jaar is De Wit Konstruktie(WIKO) leverancier van paardenboxen, trainingsmolens, hekwerk en andere paardengerelateerde producten.

  • Korte levertijd
  • Beste kwaliteit
  • Scherpste prijs
  • Topservice

Sierpoorten op maat

Wanneer u sierpoorten wilt laten maken, dan kunt u hiervoor gebruikmaken van de diensten van De Wit Konstruktie (WIKO). Al meer dan 40 jaar produceren wij in onze eigen fabriek allerlei paardengerelateerde producten: van binnen- en buitenstallen tot stapmolens en paddocks. Ook maken wij omheiningen, want we willen uiteraard niet dat paarden weg kunnen lopen. Daarom maken wij stevige hekwerken die ervoor zorgen dat uw paard op de juiste plek blijft. En met onze sierpoorten maakt u het hekwerk helemaal af!

PAARDENSTALLEN

paardenboxen Arnhem

PAARDENBOXEN

paardenboxen

Buitendeuren en stalluiken

paardenstal op maat

Voerbak

Voerbak

Paddock

Paddock

ALLE PRODUCTEN

hekwerk

Over onze sierpoorten

Voor ons staat kwaliteit en veiligheid voorop. We willen immers niet dat bij een windvlaag of een duw uw omheining en sierpoorten al instorten. Daarom maken wij gebruik van zwaar koker- en buismateriaal. Op die manier kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en gaat uw poort vele jaren mee. Bij ons vindt u een aantal standaard ontwerpen, maar we kunnen ook uw eigen design uitwerken. Voor ons is dit geen enkel probleem. Bent u nieuwsgierig naar ons eerdere werk? Dan kunt u onder de kop ‘projecten’ voorbeelden zien van onze sierpoorten.

Kies voor ons vakmanschap

Wij zijn niet het enige bedrijf dat sierpoorten voor u kan maken. Waarom zou u dan toch met ons in zee gaan? Omdat u namelijk uzelf en uw portemonnee tekortdoet door voor de concurrentie te kiezen. Bij ons profiteert u onder meer van de volgende voordelen:

  • Ons bedrijf heeft meer dan 40 jaar kennis en ervaring.
  • U vindt bij ons standaardpoorten, maar we kunnen ook uw ontwerp uitwerken.
  • Wij denken echt met u mee en zorgen ervoor dat de sierpoort aan uw wensen voldoet.
  • Omdat we enkel met kwalitatieve materialen werken, krijgt u een degelijk product.
  • Onze sierpoorten gaan vele jaren mee en zijn een goede investering.
  • U betaalt bij ons nooit te veel, want wij hanteren zeer scherpe prijzen.

Bezoek onze showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden voor u? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u meteen zien welke sierpoorten wij kunnen leveren. Of u kunt in gesprek gaan met een van onze specialisten om uw wensen te bespreken. Doet u dat liever telefonisch, dan kunt u ons bereiken via 0172-608893. We zijn ook via de mail te contacteren: info@wikobox.nl of via ons online contactformulier. Twijfel niet en neem contact met ons op en vraag vandaag nog informatie of een offerte aan voor nieuwe sierpoorten!