Stalramen

Al meer dan 40 jaar is De Wit Konstruktie(WIKO) leverancier van paardenboxen, trainingsmolens, hekwerk en andere paardengerelateerde producten.

  • Korte levertijd
  • Beste kwaliteit
  • Scherpste prijs
  • Topservice

Uw stalramen op maat

Bent u op zoek naar stalramen? U vindt ze bij De Wit Konstruktie (WIKO). Wij maken al meer dan 40 jaar paardenboxen, hekwerken en andere paarden gerelateerde producten op maat. Vanzelfsprekend gaan wij hierbij uit van de wensen van u als paardeneigenaar. Op basis hiervan passen wij onze producten aan en voorzien we optimaal in uw behoeften. Ontdek snel meer over onze stalramen op maat.

Het belang van lichtinval

Net als mensen, hebben ook paarden genoeg licht nodig. Met voldoende ramen in uw stal verbetert u het welzijn van uw paard. Met goed licht kunnen paarden het overzicht bewaken, elkaar beter zien en contact met elkaar maken. Dit zorgt ervoor dat paarden meer op hun gemak zijn. Te weinig licht kan zorgen voor verveling of ongewenst gedrag. Te veel licht is ook niet altijd goed. ‘s Zomers kan het dan warm worden in de stal. Stalluiken zijn dan een goede optie. De ramen worden dan afgesloten wanneer dat nodig is en op alle overige momenten valt het licht wel binnen, zodat u de optimale omstandigheden voor uw paard creëert.

PAARDESTALLEN

paardenboxen Arnhem

PAARDEBOXEN

paardenboxen

Buitendeuren en stalluiken

paardenstal op maat

Voerbak

Voerbak

Paddock

Paddock

ALLE PRODUCTEN

hekwerk

Eigen fabriek

Met onze jarenlange ervaring en expertise helpen wij u graag met de keus voor uw stalramen. Onze producten stemmen wij af op uw specifieke wensen. Wij geven advies en beschikken over een eigen fabriek, waar wij onze producten maken. Binnen enkele weken kunnen wij uw stalraam op maat tegen een scherpe prijs leveren. Dankzij de hoge kwaliteit van onze materialen en constructies, bieden wij u kwalitatief hoogstaande producten waar u vele jaren plezier van zult hebben.

De voordelen van stalramen van WIKO

Wanneer u kiest voor de stalramen van WIKO, profiteert u hierbij van de volgende voordelen:

  • Meer dan 40 jaar ervaring en kennis
  • Kwaliteitsproducten
  • Snelle levering
  • Maatwerk uit eigen fabriek
  • Goede service

Goede Service

Wij helpen u niet alleen aan de beste paardestallen ook met de montage kunnen wij u helpen. U kunt bouwen op de kennis van onze ervaren medewerkers. Zij voorzien u graag van deskundig advies. Wij luisteren graag naar uw wensen en behoeften en komen graag tot een passende oplossing.

Snelle Levering

We beschikken over een eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij uw paardenstal binnen enkele weken leveren. Diverse modellen uit onze showroom zijn direct leverbaar. Bovendien hebben wij een deel van de paardenstallen al op voorraad.

Beste Kwaliteit

Doordat de constructies en materialen die we gebruiken gemaakt zijn van het beste materiaal, kunnen wij u kwalitatieve producten bieden waar u jaren plezier van heeft. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in de levering van paardenboxen, zadelkasten, trainingsmolens, hekwerk en andere producten voor stalinrichting en alles wat daarbij komt kijken.

Stalramen voor uw paard

Heeft u interesse in onze stalramen zodat uw paard kan profiteren van de voordelen van een lichte ruimte? Dan horen wij graag van u. U kunt ons bellen op 0172-608893. Geeft u de voorkeur aan e-mail? Dan mailt u ons via info@wikobox.nl. U kunt uw bericht ook achterlaten via het contactformulier op deze website. Onze specialisten helpen u zo snel mogelijk verder. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u direct onze standaardopties voor stalramen bekijken en de opties voor maatwerk bespreken.