Stalinrichting Zwolle

Al meer dan 40 jaar is De Wit Konstruktie(WIKO) leverancier van paardenboxen, trainingsmolens, hekwerk en andere paardengerelateerde producten.

 • Korte levertijd
 • Beste kwaliteit
 • Scherpste prijs
 • Topservice

WIKO verzorgt uw stalinrichting in Zwolle

Voor de beste stalinrichting moet u in Zwolle bij van De Wit Konstruktie (WIKO) zijn. Wij zijn dé leverancier van paardenboxen, omheiningen en zadelkasten en kunnen tevens een hoogwaardige wasplaats en solarium voor uw trouwe viervoeter realiseren. Dankzij ruim 40 jaar ervaring kunnen wij u uitgebreid informeren en adviseren over de talloze mogelijkheden. In onze showroom vindt u vele modellen paardenstallen, die direct leverbaar zijn. Heeft u bepaalde afmetingen nodig of wilt u iets specifieks? Wij luisteren altijd goed naar u als paardeneigenaar en leveren echt maatwerk en unieke producten die goed aansluiten op uw wensen. Zo hebben wij bijvoorbeeld uitschuifbare paardenstallen, waarmee u makkelijk de mest kunt opruimen. Binnen enkele weken hebben wij uw stalinrichting op maat en naar wens gemaakt. Wij denken altijd graag met u mee. Of u nu een enkele box nodig heeft of een complete schuur. Vraag ons gerust om advies!

PAARDENSTALLEN

paardenboxen Arnhem

PAARDENBOXEN

paardenboxen

Buitendeuren en stalluiken

paardenstal op maat

Voerbak

Voerbak

Paddock

Paddock

ALLE PRODUCTEN

hekwerk

Wasplaats

Om te zorgen dat u uw paarden kunt onderhouden en wassen, verzorgen wij graag een wasplaats in uw stal. WIKO’s speciale wasplaats constructies, die dankzij het maatwerk dat wij altijd leveren prima in en bij uw stal zullen passen, bestaan uit een scheidingswand, wasplaatspalen en drainagematten als ondergrond. Deze matten absorberen het water, waardoor dit niet in de wasplaats blijft staan. Uiteraard staat het u vrij om al onze wasplaats onderdelen ook apart te bestellen.

Wat bieden wij u en uw paard? Stalinrichting Zwolle

Wanneer het om stalinrichting gaat, dan is het vooral belangrijk dat het veilig en stevig genoeg is voor uw paard. Bovendien moet uw dier zich hier veilig voelen. Daarom staat maatwerk bij ons centraal. Maar dit is, hoewel zeer belangrijk, uiteraard niet het enige dat telt voor het welzijn van uw paard. Als paardeneigenaar beseft u zich natuurlijk als geen andere, dat behalve het comfort en de veiligheid van uw paard, tevens de hygiëne, conditie en fysieke gezondheid van uw edeldier enorm belangrijk zijn. Wij bieden u dan ook graag onder andere een drietal belangrijke producten om deze zaken te bevorderen.

Solarium

Onze op maat gemaakte en geleverde, modulaire solariums, welke over een unieke föhn-functie beschikken, maken het u mogelijk om de ideale temperatuur van de warme lucht zelf te regelen. Dankzij de combinatie van lampen, speciale conisch gevormde plastic ringen om de lampen en de ventilatoren behaalt ons solarium een 25% hoger rendement dan de meeste andere solariums. Dit betekent dat onze solariums u een kostenefficiënte, maar tegelijk zeer nauwkeurige en betrouwbare optie bieden om de temperatuur in het onderkomen van uw viervoeter te reguleren.

Stap- of trainingsmolen

Uiteraard is het ontzettend belangrijk om uw paard in topconditie te houden. U heeft waarschijnlijk op allerlei manieren flink in uw paard geïnvesteerd en wilt dan natuurlijk dat uw paard gezond blijft. En wellicht wilt u het maximale uit uw paard halen qua prestaties. Met de WIKO stap-of trainingsmolen is dat precies wat u kunt doen. Onze stap- en trainingsmolen is immers in te stellen op verschillende snelheden en kan door zijn uitschuifbare armen een diameter van 13-17,5 realiseren. Met andere woorden, of u nou uw paards conditie op peil wilt houden in de wintermaanden, of uw edeldier wilt voorbereiden op de wedstrijd van zijn of haar leven: de WIKO trainingsmolen is een goede aankoop.

Ons assortiment

Heeft u bijvoorbeeld extra ruimte nodig, dan zorgen wij ervoor dat dit gerealiseerd wordt. Verder hebben wij voor u in Zwolle:

 • Paardenboxen voor zowel binnen als buiten
 • Zadelkasten die u kunt afsluiten
 • Een stap- of trainingsmolen die elektrisch aangedreven wordt
 • Onderdelen om een paddock mee te bouwen
 • Omheiningen om te voorkomen dat dieren ontsnappen

Wanneer u graag voorbeelden ziet van ons eerder werk, dan kunt u onder de kop ‘projecten’ kijken.

Wij zijn uw beste keus

Voor stalinrichting in Zwolle zijn wij van WIKO uw beste keuze. Dat zeggen we niet alleen vanwege ons ruime aanbod of het feit dat we met u meedenken over stalinrichting. Wij hebben oprecht het beste met u en uw paard voor in Zwolle. Dit resulteert dan ook in het volgende:

 • Wij hanteren zeer aantrekkelijke prijzen. Bij ons betaalt u nooit te veel en krijgt u vooraf een heldere offerte, zodat u precies weet wat u moet betalen voor uw stalinrichting.
 • Omdat wij een eigen fabriek hebben die centraal gelegen is in Nederland, kunnen we snel schakelen en rekening houden met uw wensen. Binnen enkele weken is uw stapmolen of paddock gereed.
 • U vindt bij ons altijd gratis en vrijblijvend advies over onze paardenboxen in Zwolle.
 • Wij leveren op verzoek onze producten ook bij u af. Tevens kunnen we u helpen met de montage en fundering. Dit overleggen we graag met u.
 • Wanneer u voor ons kiest, profiteert u van 40 jaar ervaring. Zo maken wij paardenstallen met uitschuifbare wanden, zodat u ze beter kunt uitmesten. Wij denken met u mee!

Geïnteresseerd in stalinrichting voor uw stal in Zwolle?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een stapmolen, paddock of paardenboxen? Neemt u dan gerust contact met ons op over stalinrichting. Wij staan graag voor u klaar in Zwolle om uw vragen te beantwoorden. Hiervoor kunt u ons bellen of mailen: 0172-608893 en info@wikobox.nl. U mag ook ons online contactformulier invullen en een bericht achterlaten. Daarnaast hebben wij een showroom, waar u uiteraard van harte welkom bent. Wij ontvangen u graag en vertellen u dan meer over onze mogelijkheden voor stalinrichting in Zwolle.