Stalinrichting Hasselt

Al meer dan 40 jaar is De Wit Konstruktie(WIKO) leverancier van paardenboxen, trainingsmolens, hekwerk en andere paardengerelateerde producten.

 • Korte levertijd
 • Beste kwaliteit
 • Scherpste prijs
 • Topservice

Gun uw paard de beste stalinrichting in Hasselt!

U wilt natuurlijk het beste voor uw paard en daarbij hoort, naast een goede en comfortabele stal, ook de beste stalinrichting van Hasselt. Daarvoor kunt u uitstekend terecht bij een bedrijf dat passie heeft voor de paardensport en goed luistert naar de wensen van klanten. Bovendien profiteert u dan van 40 jaar ervaring met stalinrichting. Wij van De Wit Konstruktie (WIKO) kunnen u dit alles bieden. Maar niet alleen kunt u rekenen op een zeer professionele service en hoogwaardige artikelen, indien u bestelt bij Wikobox Stalinrichting. Zowel ons bedrijf alswel onze producten staan namelijk ook bekend om de vele geboden configuratiemogelijkheden. Sterker nog, aangezien wij beschikken over onze eigen fabriek, staat “standaard” niet in ons woordenboek en trachten we unieke, op maat gemaakte oplossingen te leveren voor iedere stal die wij inrichten in Hasselt. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in onze op maat gemaakte sierpoorten, of onze modulaire en dus makkelijk aanpasbare en uitbreidbare solariums. Ons aanbod omvat onder meer ook handige en verrijdbare zadelkasten, die u kunt afsluiten. Maar ook maken we paardenstallen met uitschuifbare wanden om het uitmesten te vergemakkelijken. Hoe kunnen wij u in Hasselt helpen?

PAARDENSTALLEN

paardenboxen Arnhem

PAARDENBOXEN

paardenboxen

Buitendeuren en stalluiken

paardenstal op maat

Voerbak

Voerbak

Paddock

Paddock

ALLE PRODUCTEN

hekwerk

Altijd de beste service bij WIKO

Ons bedrijf levert enkel kwaliteit als het gaat om stalinrichting. Wij gebruiken niet alleen hoogwaardige materialen en slimme constructies. Ook hebben we in de afgelopen 40 jaar veel geleerd over stalinrichting en wat paardeneigenaren handige oplossingen vinden. Daarom bieden we maatwerk, waarbij uw wensen centraal staan. Verder helpen we u in Hasselt op verzoek ook met montage of het leggen van de fundering.

Alles zelf gemaakt

Alles wat u bij ons kunt kopen, wordt door onszelf gemaakt in onze eigen fabriek. Daardoor kunnen we altijd maatwerk leveren. Heeft u bepaalde afmetingen of kleuren in gedachten? Dan overleggen we graag met u over wat er mogelijk is. U vindt in Hasselt bij ons een groot scala aan paardgerelateerde producten, waaronder:

 • Een praktische trainings- of stapmolen voor een goede conditie
 • Zadelkasten die voldoende ventilatie bieden
 • Omheiningen en sierpoorten om paardenstallen goed af te kunnen sluiten
 • Paddock die u de ruimte geeft om uw paard te stallen waar u dat wilt

Graag geven wij u de mogelijkheid om wat meer te leren over enkele producten die wij aanbieden, die misschien voor sommige ruiters niet zo alledaags zijn als een omheining of een paddock. Daarom lichten wij deze graag voor u toe.

Een wasplaats en solarium voor uw stalinrichting Hasselt

Veel mensen denken bij de inrichting van een stal misschien vooral aan het plaatsen van binnen- of buitenboxen met de benodigde daken (in het geval van een buitenbox), stalluiken en buitendeuren van een stal. Dit is in zekere zin natuurlijk logisch, omdat deze zaken direct met het onderkomen van uw trouwe viervoeter te maken hebben. Echter, stelt u zich eens een huis voor zonder een badkamer. Dat is precies wat u uw paard aandoet als u deze wel voorziet van een stal en/of een binnen/buitenbox, maar niet van een wasplaats en solarium. Voor de hygiëne van een paard zijn beide essentieel. Onze wasplaatsen, die bestaan uit een scheidingswand, wasplaats palen en drainagematten zorgen dat uw paard er ten alle tijden spik en span bijloopt, terwijl onze solariums uw edeldier in een mum van tijd op een aangename manier drogen en met hun UV lichten er onder andere voor dat er geen schimmels op de huid van uw paard zullen groeien.

Stap- of trainingsmolen

Het is natuurlijk hartstikke fijn als u een mooi onderkomen voor uw paard heeft weten te realiseren, maar wij zijn van mening dat de gezondheid van uw paard, net als de hygiëne, zoals hierboven al was besproken, een enorm belangrijke factor zou moeten zijn in het creëren van een adequate stalinrichting. Daarom complementeren wij uw stalinrichting in Hasselt graag met onze hoogwaardige stap- en trainingsmolen. Dankzij de verschuifbare armen van de stap- en trainingsmolen kunt u de diameter aanpassen (van 13 tot 17,5 meter) en biedt de molen ruimte aan een totaal van 6 paarden. Ook de snelheid van de stap- en trainingsmolen kunt u aanpassen (van 0-35 km/h).

Wilt u meer weten over een van de bovenstaande voorbeelden van stalinrichting? Neemt u dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Unieke paardenstallen

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring en onze wil om ons continu te verbeteren, hebben we unieke paardenboxen weten te ontwikkelen. Onze paardenstallen in Hasselt hebben de volgende kenmerken:

 • Dubbele onderkanten op de wanden zorgen voor meer stevigheid
 • U heeft de keuze uit een uitschuifbare, uitdraaibare of dichte wand
 • Voor meer gemak bij het uitmesten, zijn uitschuifbare wanden ideaal
 • Ze zijn verkrijgbaar in standaardmaten van 2,5 tot 4 meter
 • U kunt ze gemakkelijk (de)monteren en aan elkaar vastzetten

Onze unieke stalinrichting in Hasselt gaat bovendien vele jaren mee, omdat wij de beste materialen en producten gebruiken. Zelfs onze eerste klanten hebben nog veel plezier van hun aankoop en dat is inmiddels 40 jaar geleden!

Bent u geïnteresseerd in onze stalinrichting voor uw stal in Hasselt?

Voor het aanschaffen van een paddock, stapmolen of zadelkasten moet u bij ons zijn in Hasselt. Wij garanderen u kwaliteit en vakmanschap dat volledig afgestemd is op uw wensen en behoeften. Wilt u weten wat we kunnen betekenen voor uw stalinrichting? Dan leggen wij u dit graag aan u uit. U kunt ons bellen 0348-0172-608893 of u kunt mailen naar info@wikobox.nl. Tevens vindt u op onze website een online contactformulier dat u kunt invullen. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk. Gaat u voor het beste: dan kiest u voor onze stalinrichting in Hasselt!